Worstmakerij

Wekelijks worden in onze worstmakerij in Alphen aan den Rijn diverse vleeswaren en worstsoorten. Al onze vleeswaren en worstsoorten worden gemaakt volgens eigen, vaak ouderwetse recepten met pure kruiden en specerijen. Vele worsten worden op ambachtelijke wijze gerookt. Hiervoor gebruiken wij voornamelijk eikenhout.

Toppers

  • Gekookte worst
  • Rookworst
  • Boerenachterham
  • Runderrookvlees; uit eigen zouterij
  • Ontbijtspek; uit eigen zouterij
  • Grillworst
  • Gebraden rosbief
  • Gebraden kalfsfricandeau
  • Gebraden gehakt; 2 soorten
  • Toscaanse rollade
  • Gekookte rundertong
  • Boeren schouderham

Bij de worstmakerij is ook een zouterij waar vele producten op natuurlijke wijze in een zoutbad worden gerijpt. Na dit zoutbad worden de producten op ouderwetse wijze gerookt.

Vleeswaren specialiteiten

Hammen

  • Ardenner ham
  • Brabantse plaatham
  • Bosham; gemarineerd in rode wijn
  • Duroc d'olives ham
  • Parma ham
  • Serranoham

Specialiteiten

  • Ardeense knobbelworstjes
  • Cacciatore
  • Chorizo
  • Panchetta
  • Picolostes; klein Frans snackworstje
  • Mortadella
  • Saltufo's
  • 6 soorten salades


Bij slagerij Vreeburg proeft u het ambacht!

Check ook onze facebook  voor al onze weekaanbiedingen!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.