Worstmakerij
Wekelijks worden in onze worstmakerij in Alphen aan den Rijn diverse vleeswaren en worstsoorten. Al onze vleeswaren en worstsoorten worden gemaakt volgens eigen, vaak ouderwetse recepten met pure kruiden en specerijen. Vele worsten worden op ambachtelijke wijze gerookt. Hiervoor gebruiken wij voornamelijk eikenhout.
Toppers
- Gekookte worst
- Rookworst
- Boerenachterham
- Runderrookvlees; uit eigen zouterij
- Ontbijtspek; uit eigen zouterij
- Grillworst
- Gebraden rosbief
- Gebraden kalfsfricandeau
- Gebraden gehakt; 2 soorten
- Toscaanse rollade
- Gekookte rundertong
- Boeren schouderham
Bij de worstmakerij is ook een zouterij waar vele producten op natuurlijke wijze in een zoutbad worden gerijpt. Na dit zoutbad worden de producten op ouderwetse wijze gerookt.
Vleeswaren specialiteiten
Hammen
- Ardenner ham
- Brabantse plaatham
- Bosham; gemarineerd in rode wijn
- Duroc d'olives ham
- Parma ham
- Serranoham
Specialiteiten
- Ardeense knobbelworstjes
- Cacciatore
- Chorizo
- Panchetta
- Picolostes; klein Frans snackworstje
- Mortadella
- Saltufo's
- 6 soorten salades